Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home4/nurcosta/public_html/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 49

Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home4/nurcosta/public_html/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 54

Autora

Tinc pipí i altres contes (La vocal de lis, 2017) | Amazon

portada_nur_costaTinc pipí i altres contes és una selecció de relats curts que tenen una cosa en comú: passen en llocs ocults. Sigui el lavabo, el dormitori o la soledat d’algú que nega tenir-la. El gènere de cadascun és un ventall de cartes d’emocions. Sovint n’identifiquem la tristesa, l’angoixa o la por. Però també hi ha felicitat. Hi ha somriures. Intimitat. Llocs ocults és un dels relats que enceta el llibre. Comencem a veure la direcció de la resta dels relats i la psicologia dels personatges que en poden formar part:

«Darrere dels nostres ulls estem sols. Em tranquil·litza saber això quan em sento saturada de la gent, i de les seves veus. N’hi ha tantes. […] Quan parlo en veu alta, però, només en sé fer una d’elles. Amb la que em reconeixen per telèfon i amb la que em desconec quan està gravada a algun lloc.»

L’essència de cada personatge s’insinua a la intimitat. Amb els ulls oberts que semblen tancats. En els llocs on no els pot veure ningú. Això és el que li interessa a l’autora. Veure com una persona o un gos o una persona que es comporta com un gos poden arribar a reaccionar amb la soledat i amb el món.

Emprender tu marca personal (Profit Editorial, 2015) | Amazon

Emprender tu marca personal nuria costaTécnicas de marketing y autoconomiento para crear tu propia marca. Este libro describe el proceso para emprender tu marca personal desde el análisis interior. De este modo, tu imagen, siendo siempre honesta y profesional, será visible y alcanzable para cualquier empresa potencial que necesite de tus cualidades. O, por otro lado, si quieres crear tu propio empleo o tu propia empresa, con la ayuda de tu marca personal, conseguirás diferenciarte del resto de profesionales ya existentes, atrayendo hacia ti los clientes más adecuados acorde con tus valores.