Tinc pipí i altres contes, on trobar-lo.

Tinc pipí i altres contes Llibre Nur Costa Nurcosta Tincpipi

Ja és aquí.

Portem dues presentacions a Barcelona. Una, vestida de sofàs de vellut, llum tènue i cervesa. L’altra, de cadires de metall. Maons al fons. I cervesa. La tercera, a l’Ateneu Igualadí.

Tinc pipí i altres contes (La vocal de lis, 2017) és el meu primer llibre de relats curts. L’emoció és abrumadora i no se m’acut res a dir, excepte que estic molt agraïda amb l’editorial, l’Imma i amb cada un de vosaltres.

Publicar no és fàcil. I un cop has aconseguit fer-ho, no has de parar quiet. Escrius un llibre pensant que hauràs parlat d’un tema i resulta que n’has de parlar més.

Ha sigut un llançament del llibre més íntim, amb amics i família. Ha sigut el que esperava que fos i no sabria com agraïr-vos a tots els que n’heu format part.

Em quedo amb diverses coses.

Cada cop que l’editora em presenta, em venen ganes d’aixecar-me per abraçar-la.

Cada cop que em fan la mateixa pregunta, encara que provingui de diferents persones en diferents presentacions, és perquè la resposta anterior no era prou bona. Com per exemple: quin és el teu relat preferit? No en dic mai cap en concret. Suposo que per evitar que penseu que parlarà de mi. Alguna cosa tindrà, però com explicar en menys de dos minuts que parla de tothom. Tot i així, encara no he pogut assenyalar-ne cap per sobre d’un altre.

Cada cop que signo un llibre, algú es sorprèn de que sigui esquerrana. Ets esquerrana! em diuen. Jo ja ho sé, pel que no sé perquè m’ho diuen a mi. Quan escric amb ordenador, responc, ho faig amb les dues mans i tot.

Avisaré de properes presentacions per Twitter, Facebook i Instagram. Si voleu proposar un lloc, ciutat i data, podeu fer-ho per e-mail i ho comentem :)

 

On podeu trobar Tinc pipí i altres contes?

Llibreries. FNAC, La casa del llibre, Abacus. Per a les llibreries independents o més petites, podeu preguntar si el tenen. Per encarregar-lo no hi ha problema, ja que el distribuïdor té exemplars.

EditorialLa vocal de lis. Quan feu la compra, a comentaris, podeu especificar que el voleu signat i us en poden fer arribar una còpia a casa vostra.

Amazon. Còpies sense signar. El proper any trobareu l’e-book. De moment, només hi ha versió paper.