Ens fa falta

ens-fa-falta

Sempre ens falta temps. Temps per tot. Per jugar. Per anar a l’escola. Per estar amb els amics. Per veure el Sol, que sempre es pon massa aviat. Temps per anar amb bicicleta, quan el camí s’acaba i ja has de tornar enrere. Temps per viatjar. Menorca, viatge que recordo que vam córrer primer en cotxe, després a peu, per anar fins al far i veure com el sol es ponia. Ens ho estàvem a punt de perdre però quan vam arribar-hi, els núvols ens tapaven la vista. Feia massa fred. Falta calor per ser juny. Falta temps per trobar a faltar a temps. Per dir-nos adéu. Falta temps per mantenir el contacte. Falta temps per veure’ns. Falta temps per planificar el futur, els viatges: el de demà, el d’aquí un any. Falta temps per planificar les rentadores de la setmana. Falta temps per veure que als demés també els hi falta temps. Falta temps per buscar les caniques amb les que jugàvem de petits. La col·lecció de cromos de Harry Potter: on és? Em falta temps per pensar i ganes per buscar-la. Ens falta temps per llegir els llibres que volem llegir. Encara no he acceptat que em falta temps per llegir tots els d’aquest planeta. Falta temps per preparar el batut que ens mantindrà vius. Per cuidar al fill. La filla. Falten diners per tenir-los. Falta temps per cuidar la nena i el nen interior. Em falta temps per acabar la llista de coses que em falten. No ens agrada veure aquesta llista perquè mai podem tatxar-la. Falta veure que no falta res. Falta veure que la vida no s’acaba. Falta veure que tots vivim en abundància: el que no pugui viure un, ho viurà un altre. Deixa’m que escrigui les paraules que, per temps, a tu et falten.